KLASSINEN HIERONTA

Aina suosittu ja hyväksi havaittu klassinen hieronta vaikuttaa kehoon ja mieleen kokonaisvaltaisesti. Klassinen hieronta auttaa rentoutumaan, rauhoittumaan ja tuo koko keholle hyvää oloa. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, lisää hapen ja ravinteiden kulkua, poistaa kuona-aineita ja vähentää turvotusta. Klassinen hieronta poistaa ja ennaltaehkäisee jännitystiloja, parantaa nivelten liikkuvuutta ja palauttaa lihaksia rasituksesta ja lihakrampeista. Klassinen hieronta on erinomainen valinta jos kärsit niska- ja hartiasäryistä tai jännityspäänsärystä, se lievittää kipua, stressiä ja päänsärkyä.

Voit tulla hierontaan myös vain rentoutumaan, koska se tuntuu mukavalta!

Varaa aika

URHEILUHIERONTA

Urheiluhieronta soveltaa klassista hierontaa urheilijoiden tarpeisiin tukemalla heidän harjoitteluaan ja kilpailemistaan. Urheiluhieronnassa käytetään erikoistekniikoita ja hieronnan voimakkuus on tehokkaampaa. Hieronnan tehokkuudessa otetaan huomioon urheilijan harjoitusohjelma ja kilpailuun valmistautuminen. Tavoitteina ovat palautumisen edistäminen, vammojen ennaltaehkäisy ja jo syntyneiden vammojen parantumisen nopeuttaminen. Urheiluhieronta parantaa ja ylläpitää sidekudosten elastisuutta ja poistaa lihaskireyttä ja jäykkyyttä.

Itselläni on kilpaurheilutausta (cricket, tennis ja yleisurheilu) ja moni huippu-urheilija käyttääkin säännöllisesti palveluitani. Olen toiminut vuosien 1983-2005 aikana sekä tennisvalmentajana että urheiluohjaajana ja HKV on käyttänyt palveluitani kilpailujen yhteydessä vuosien ajan

Varaa aika

 

Howard hieroja